امروزه بدلیل پیشرفت‌های علم پزشکی فرایند‌های کاشت مو متنوع شده و هریک مزایا و معایب خود را دارند. برای نمونه ممکن است در برخی جای زخم دیرتر بهبود یابد و در دیگری تعداد جلسات بیشتری برای انجام شدن فرایند نیاز باشد. قطعا هر فردی به دنبال کم ضررترین فرایند کاشت مو است. به طوری که در سریع‌ترین زمان، آن هم با کمترین عوارض بهبودی خود را بدست بیاورد. در این مطلب قصد داریم درباره روش‌های مختلف کاشت مو حرف بزنیم. سپس درباره معایب و مزایای روشهای کاشت مو توضیح خواهیم داد. درصورتی که به دنبال دریافت خدمات کاشت مو هستید، این مطلب برای تصمیم گیری بهتر به شما کمک می‌کند.

هرکدام از روش‌های کاشت مو، چه مزایا و معایبی دارند؟

بد نیست هر روش کاشت مو را جدا توضیح داده و مزایا و معایب هرکدام را ذکر کنیم. به لیست زیر توجه کنید:

  • روش FIT: این روش در دسته عمل‌های جراحی قرار دارد. انجام این روش معمولا زمانی در دستور کار قرار می‌گیرد که امکان انجام روش FUT وجود نداشته باشد. پیش از انجام این روش ابتدا باید به طور کامل مو‌های سر خود را کوتاه کنید. سپس متخصص به سراغ به سراغ تزریق بی‌حسی موضعی می‌رود و با استفاده از پانچ‌های مخصوص تلاش می‌کند به صورت تک تک گرافت‌ها را جدا کند. برای انجام این روش باید ابتدا از پوست پشتی سر گرافت‌ها را به صورت جداگانه برداشت. سپس آن‌ها را به محل گیرنده انتقال داد. بدلیل اینکه در این روش مقدار گرافت‌های زیادی برداشت می‌شوند، بانک مو به طرز واضحی خالی می‌شود. به علاوه اینکه ممکن است زخم‌های کوچکی در محل برداشت گرافت‌ها دیده شوند.
  • روش FUT: در این روش موهای پشت سر فرد به ناحیه جلویی فرد منتقل می‌شوند. نسبت به روش قبلی که معرفی کردیم، نتیجه این عمل بهتر است. اگر از آن دسته از افرادی هستید که نیاز به پیوند مو با تراکم بالا دارید، این روش بسیار مناسب است. گاه ممکن است افراد برای انجام این روش به ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرافت نیاز داشته باشند. این روش برای چنین افرادی کاملا مناسب است. می‌توان ادعا کرد که هنوز هم انجام این روش در اولویت است.
  • روش BHT: برای انجام این روش باید به سراغ بخش‌های پرموی بدن رفت و در مناطقی که مو نیاز دارند، موهای کاشته شده را کاشت. برای نمونه می‌توان برای برداشت مو به سراغ سینه افراد رفت. عیب این روش این است که احتمال رشد غیرطبیعی و باکیفیت پایین در آن زیاد است.